Майбутні поліцейські Запоріжжя розпочали навчання на базі ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ приступили до навчання майбутні поліцейські патрульної служби міста Запоріжжя у кількості 137 осіб, серед них 23 дівчат, 39 – колишніх працівників органів внутрішніх справ.

Перед початком навчання слухачів патрульної поліції привітав директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання Олександр Ведмідський.

Навчання на базі ДДУВС

Нагадаємо, навчанню передував ретельний відбір кандидатів і складався з декількох етапів, а саме: прийом анкет, далі претенденти на службу складали комп’ютерні тести на загальний рівень знань, пройшли військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду. І як результат, до фінішу дійшли найдостойніші.

Також, усі кандидати повинні були відповідати наступним критеріям: вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії «В», відсутність судимості, вільне володіння українською мовою, фізичне здоров’я та моральна стійкість.

Навчання на базі ДДУВС

Тепер, вже на слухачів патрульної служби чекає теоретичне навчання, професійна підготовка та складання підсумкового іспиту. Очікується, що 8 квітня патрульна поліція Запоріжжя складе присягу та приступить до виконання своїх професійних обов’язків по охороні громадського порядку в місті.


885