Активісти юридичної клініки «Істина» представляли ДДУВС на Всеукраїнському З’їзді Асоціації юридичних клінік

Новини університету
У рамках З’їзду був проведений науково-практичний семінар на тему «Перспективи участі юридичного клінічного руху у запобіганні корупції». У ньому взяли участь активісти юридичних клінік зі всієї України.

Семінар-тренінг проводився на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» за сприяння Української Фундації Правової Допомоги та Rule of Law Initiative.

Активісти юридичної клініки «Істина» ДДУВС
Активісти юридичної клініки «Істина» представляли ДДУВС на Всеукраїнському З’їзді Асоціації юридичних клінік

 

На семінарі з доповідями виступили видатні експерти та спеціалісти у сфері запобігання корупції: член Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, експерт громадського об’єднання «Реанімаційний пакет реформ» Микола Хавронюк, спеціаліст з питань боротьби з корупцією Консультативної місії Європейського Союзу Сергій Деркач, завідувач відділу Національної академії прокуратури України Зоя Загиней.

Того ж дня учасники З’їзду заслухали звіт правління Асоціації юридичних клінік України за 2015 рік. Далі відбулося голосування, під час якого вибрали голову та правління Асоціації юридичних клінік України.

По завершенню офіційної частини всі бажаючі взяли участь в екскурсії територією Національного університету «Києво-Могилянська академія».

 

Відділення зв’язків з громадськістю


905