Зустріч співробітників ДДУВС зі слухачами патрульної поліції Запоріжжя

Новини університету
З 8 лютого на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочалося навчання 141 слухача патрульної поліції для міста Запоріжжя. Задля підвищення ефективності навчального процесу співробітники університету влаштували нараду з командирами груп, щоб виявити та усунути недоліки навчального процесу.

З майбутніми поліцейськими зустрілися директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання Олександр Ведмідський, завідувач відділення післядипломної освіти Сергій Вітвіцький та методисти, які працюють зі слухачами.

 

Патрульна поліція Запоріжжя в ДДУВС
Зустріч співробітників ДДУВС зі слухачами патрульної поліції Запоріжжя

 

Під час наради командири зазначили дисципліни, на яких треба зробити акцент та провести додаткові заняття. Також майбутні поліцейські виявили бажання зустрітися з діючими поліцейськими патрульної поліції Дніпропетровська, які змогли б передати свій досвід роботи та, за можливістю, організувати спільні патрулювання в рамках професійної підготовки. Окрім цього, обговорили побутові питання слухачів, які проживають на території навчального закладу. Подібні зустрічі вирішили проводити регулярно.

 

Відділення зв’язків з громадськістю


883