Студенти університету відпрацювали теоретичні знання під час проходження навчальної практики

Новини університету
Протягом січня-лютого поточного року студенти університету 1, 2 та 3 курсів факультету №4 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проходили навчальну практику на базах практики у державних органах та органах місцевого самоврядування, в органах нотаріату та адвокатури України, в юридичних відділах підприємств та організацій.

Під час проходження практики, під наглядом досвідчених керівників, студенти відпрацьовували те, з чим зустрічається юрист у своїй повсякденній роботі: консультували громадян, представляли їх інтереси (за довіреністю), навчалися складати процесуальні документи, брати участь у вирішенні конкретних справ.

Керівництво навчальною практикою від університету здійснювали науково-педагогічні працівники кафедр факультету № 4: кафедра загально-правових дисциплін, кафедра кримінально-правових дисциплін та кафедра цивільно-правових дисциплін.

Студенти університету - Навчальна практика в ДДУВС
Керівництво навчальною практикою від ДДУВС здійснювали науково-педагогічні працівники кафедр факультету № 4: кафедра загально-правових дисциплін, кафедра кримінально-правових дисциплін та кафедра цивільно-правових дисциплін.

За результатами проходження практики студенти мали представити необхідний пакет документів і скласти залік. Захист практики відбувався в діловій атмосфері, а публічний характер такого захисту дозволив студентам поділитися один з одним враженнями та цікавими прикладами з роботи організацій різного напряму.

Студенти університету - Навчальна практика в ДДУВС
Студенти ДДУВС відпрацювали теоретичні знання під час проходження навчальної практики

Відділення зв’язків з громадськістю


1 083