Брифінг для слухачів патрульної служби Запоріжжя та Кривого Рогу «Практичні аспекти в роботі патрульного поліцейського»

Новини університету

Нагадаємо, наразі на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбувається навчання слухачів патрульної поліції для міст Запоріжжя та Кривий Ріг, для яких відбувся брифінг з практичними працівниками патрульної служби Дніпропетровська.


На захід завітали представники патрульної служби міста Дніпропетровськ. Брифінг відбувся на тему «Практичні аспекти в роботі патрульного поліцейського».

На вулицях Дніпропетровська патрульна поліція працює вже два місяці, яка за цей час вже встигла зіштовхнутися з низкою ситуацій, тому мають змогу передати свій практичний досвід майбутнім патрульним. Діючі поліцейські розповіли, що робота патрульного непроста і треба бути готовими до найрізноманітніших ситуацій, а головне вчитися методикам роботи на місці ДТП, діяти в рамках закону, поведінці та швидкому реагуванню в екстремальних ситуаціях, етиці спілкування з водіями; та найголовніше – це навчити співпраці і допомозі людям, незалежно від ситуації. А наприкінці зустрічі на голосили на тому, що поліцейський, в першу чергу це помічник і захисник для кожної людини!

Відділення зв’язків з громадськістю


1 105