Профорієнтаційна робота кафедри загальноправових дисциплін у м. Кіровоград

Новини університету

Завідувачем кафедри загальноправових дисциплін факультету № 4 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ організовано профорієнтаційну роботу у м. Кіровоград.


Викладачі зустрілися з абітурієнтами 27 навчальних закладів: шкіл, ліцеїв, коледжів, технікумів, училищ, у яких 75 учнів виявили бажання вступати до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Головною метою викладачів стало роз’яснення майбутнім студентам сутність, значимість та престижність юридичної професії на сучасному етапі розвитку української держави.


У ході спілкування абітурієнти отримали повну інформацію щодо вступу до навчального закладу. Співробітники університету розповіли учням про головні переваги нашого навчального закладу, а саме вказали на значну кількість осіб з науковим ступенем та ученим званням, які забезпечують високий рівень навчально-виховного процесу. Також увагу акцентували на потужній матеріально-технічній базі ДДУВС та можливості проживати на території університету у гуртожитку.

Адміністрація та учні наголосили на бажанні про подальші зустрічі в їх навчальних закладах з цікавими та пізнавальними лекціями від викладачів.

Кафедра загальноправових дисциплін

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 227