Діючі поліцейські отримують освіту у ДДУВС

Новини університету

На факультеті № 1 Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання відбувся випуск слухачів – діючих співробітників Національної поліції та органів внутрішніх справ України, які отримали вищу освіту у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Усього документ про вищу освіту отримало 184 випускники. Диплом освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра одержав 161 слухач: 44 – за напрямом підготовки «Правознавство», та 117 – за напрямом підготовки «Правоохоронна діяльність». Також 23 особи отримали документ про вищу освіту магістра за напрямом підготовки «Правознавство», з яких 6 випускників одержали дипломи з відзнакою.

Привітали випускників з цією знаменною подією ректор університету Віталій Глуховеря та директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання ДДУВС Олександр Ведмідський. Після цього від імені випускників слова подяки керівництву навчального закладу та викладачам висловила старший лейтенант поліції Анна Світайлова.

 

Бажаємо випускникам успіхів! Хай вам щастить!

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 305