Студенти ДДУВС з офіційним візитом відвідали провідні виші Республіки Польща

Новини університету

Катерина Гукалова та Ангеліна Савіщенко, студентки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представили рідну альма-матер під час Міжнародної конференції та на Міжнародному форумі, які відбулися у Республіці Польща. Супроводжували дівчат керівництво Дніпропетровського обласного Союзу Поляків та почесний гість ДДУВС, професор Рафал Лізут.

Розпочалась подорож студенток із міста Бяла Подляска Люблінського воєводства, в якому відбулася зустріч з Канцлером Вищої школи ім. Яна Павла ІІ пані Доротою Карвацькою. Під час зустрічі обговорили питання розвитку міжнародного наукового співробітництва між студентами і молодими вченими Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Вищою школою ім. Яна Павла ІІ, яка готує фахівців у галузі правоохоронної діяльності на факультеті «Національна безпека».

Також дівчата продемонстрували свої знання під час Міжнародної студентської конференції «Людина і середовище», яка відбулася на базі Державного університету ім. Яна Кохановського у місті Кельце.

Українські студентки взяли участь у Міжнародному форумі, присвяченому розвитку співпраці між польськими організаціями, в тому числі науковими, зокрема вищими навчальними закладами. Форум був організований і проведений на базі Вищої школи суспільної і медіальної культури в Торуні. На заході представники делегації нашого університету провели дискусію з керівником апарату Президента Республіки Польща паном Адамом Квятковським, керівниками сенату і парламентських комісій.

Окрім цього, під час поїздки Катерина та Ангеліна відвідали польське радіо та телебачення, де у прямому ефірі розповіли про наукову школу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ як одного з найпрестижніших спеціалізованих університетів на теренах України.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


2 270