Випускники ДДУВС на варті порядку та закону

Новини університету

На факультеті № 2 Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбувся випуск 473 студентів.

230 студентів отримали документ про вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, з них 19 дипломів з відзнакою та 192 студенти – дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, з яких 32 – з відзнакою.

 

З привітальним словом до випускників звернувся ректор навчального закладу Віталій Глуховеря:

«Незважаючи на те, що формально ви вже не студенти, а молоді фахівці, хочу сьогодні в останній раз звернутися до вас саме як до студентів нашого університету. Позаду у вас десятки іспитів, лекції, семінари. Але не треба думати, що більше іспитів не буде. Їх пред’явить вам життя. І від того, наскільки успішно вам вдасться подолати ці випробування, буде залежати, ваше професійне зростання і становлення.

Останнім часом часто можна чути, що у нас в країні надлишок юристів. А я б сказав, що хороших юристів бракує. Переконаний, кваліфікований фахівець ніколи не залишиться без роботи.

Період студентства – це не тільки пора інтенсивного накопичення знань, а й роки багатогранної реалізації ваших здібностей і енергії. І я б хотів побажати, щоб ці запал і енергію, ви зуміли пронести через все життя, зробивши його по-справжньому цікавим  і яскравим.

Я і весь колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ бажаємо вам гідної роботи, кар’єрного зросту і процвітання. У добру путь, молоді фахівці!».

 

Також вітали випускників та вручали дипломи директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання ДДУВС Олександр Ведмідський, завідувач кафедри загальноправових дисциплін Лариса Наливайко, завідувач кафедри господарсько-правових дисциплін Лілія Золотухіна та завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Едуард Рижков. Наостанок усі студенти висловили подяку керівництву та викладачам навчального закладу.

 

Бажаємо нашим випускникам процвітання на ниві професійної діяльності, а також здоров’я та вдачі!

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 731