«Прокуратура України в умовах європейської інтеграції»

Новини університету

Під такою назвою у м. Києві на базі Національної академії прокуратури України відбулась Міжнародна науково-практична конференція, на якій з доповіддю виступила доцент кафедри кримінального процесу факультету № 3 ДДУВС Вікторія Рогальська.

У роботі конференції взяли участь представники міжнародних організацій, діяльність яких спрямована на реформування системи органів прокуратури України відповідно до європейських стандартів, працівники органів прокуратури, органів Національної поліції, інших відомств, представники суддівського корпусу, наукових установ і навчальних закладів, а також адвокати, громадські експерти та інші фахівці.

Конференція працювала за такими тематичними напрямками: організація та процесуальне керівництво прокурором досудовим розслідуванням; актуальні питання представництва прокурором інтересів громадянина або держави в суді; організація роботи та управління в органах прокуратури в сучасних умовах.

Вікторія Рогальська, представник від нашого університету, доцент кафедри кримінального процесу факультету № 3, виступила з доповіддю на тему: «Повноваження прокурора під час здійснення ним процесуального керівництва досудовим розслідуванням: окремі аспекти».

Найбільш жваві дискусії під час конференції викликали виступи представників міжнародних організацій.

Участь доцента кафедри кримінального процесу факультету № 3 ДДУВС у конференції «Прокуратура України в умовах європейської інтеграції»

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 512