Викладачі ДДУВС завоювали 2 золоті медалі на Чемпіонаті України з дзюдо серед ветеранів

Новини університету

У Дніпрі відбувся Відкритий Чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів, у якому взяли участь начальник кафедри спеціальної фізичної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Балабан та викладач Володимир Рогальський.

На татамі вийшли 130 учасників з України, Грузії та Литви. Наша країна була представлена на національній першості командами з 16-ти регіонів: Вінницької, Чернівецької, Харківської, Чернігівської, Одеської, Донецької, Хмельницької, Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Львівської, Кіровоградської, Закарпатської, та Дніпропетровської областей.

Представники нашого навчального закладу Сергій Балабан та Володимир Рогальський виступали у наймолодшій віковій категорії 30-35 років і у нелегкій напруженій боротьбі вибороли перші місця. Зокрема, Сергій Балабан у фінальній зустрічі впевнено переміг у грузинського борця Циклаурі Левана. Володимир Рогальський у фіналі зустрівся з титулованим спортсменом із Дніпра Олександром Дудником та виборов золото.

Відкритий Чемпіонат України з дзюдо, у якому взяли участь начальник кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС С. Балабан та викладач В. Рогальський.

Вітаємо наших спортсменів, пишаємося та бажаємо нових перемог у світі спорту!

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 230