Курсанти університету відвідали III міжнародний науково-практичний форум студентів та аспірантів

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Романов Максим та Ступак Сергій взяли участь у III міжнародному науково-практичному форумі студентів та аспірантів «Верховенство права та місцеве самоврядування». Відбувся захід на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» у м. Київ.

Слова привітання учасникам форуму висловили декан факультету правничих наук НаУКМА Д.С. Азаров, координатор проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» Ю.А. Седик та завідувач кафедри загальнотеоретичних та державно-правових наук НаУКМА, доктор юридичних наук, професор, суддя Конституційного суду України у відставці М.І. Козюбра.

Слова привітання учасникам форуму
Слова привітання учасникам III міжнародного науково-практичного форуму студентів та аспірантів

Форум тривав два дні, упродовж яких студенти, аспіранти та молоді фахівці обговорили низку проблем реалізації принципу верховенства права в діяльності місцевого самоврядування та запропонували варіанти їх вирішення.

III міжнародний науково-практичний форум студентів та аспірантів
III міжнародний науково-практичний форум студентів та аспірантів

По завершенню офіційної частини учасникам форуму провели ознайомчу екскурсію територією Національного університету «Києво-Могилянська академія» та чарівними місцями Подолу.

Наступного дня відбулись дві панельних дискусії, після чого всім учасникам було вручено сертифікати.

Курсанти ДДУВС Романов Максим та Ступак Сергій взяли участь у форумі
Курсанти ДДУВС Романов Максим та Ступак Сергій на форумі

 

 


1 259