«Здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відео технологій»

Новини університету

Під такою назвою у Дніпрі для адвокатів та юристів пройшов тренінг, у якому взяла участь доцент кафедри кримінального процесу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вікторія Рогальська.

Тренінг проводився за участю проекту «Відкритий Суд» та проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні». Тренерами вищезазначеного заходу виступили: Марк Сегал – адвокат (Філадельфія, США), головний експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні»; Леонід Лазебний – адвокат, головний редактор журналу «Адвокат», Оксана Цимбрівська – національний експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції», Станіслав Батрін – засновник і директор ГО «Відкрита Україна (проект «Відкритий Суд»), заступник Голови ГО «Громадська Комісія з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні», голова ЮФ «Lion Litigate» та Української бізнес-палати.

Здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відео технологій
Тренінг для адвокатів та юристів у Дніпрі

Під час тренінгу усі учасники отримали корисну інформацію щодо переваг здійснення фіксування процесуальних дій під час досудового провадження та застосування відеофіксації в судовому засіданні, практичні поради щодо варіантів поведінки у разі здійснення перешкод під час реалізації фіксування процесуальних дій та методичні матеріали за авторством М. Сегал та О. Цимбрівської.

 

 


1 111