Випуск фахівців-юристів 2016!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за напрямом підготовки «Правознавство». Дипломи про вищу освіту отримали 78 випускників, із них 15 – дипломи з відзнакою.

З привітальним словом до юристів звернувся ректор навчального закладу Віталій Глуховеря. Віталій Андрійович побажав випускникам успіхів у професійній діяльності, впевненості у власних силах і невичерпного оптимізму.

Після привітань ректора розпочалася церемонія вручення дипломів. Присутні в залі вітали щасливих молодих спеціалістів щирими оплесками та гучними оваціями.

Вже дипломованих спеціалістів щиро привітали т.в.о. декана факультету № 4 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вікторія Савіщенко та завідувач кафедри загально-правових дисциплін Лариса Наливайко.

У свою чергу до викладачів, батьків та одногрупників звернулися випускники Тетяна Павліченко та Аліна Пелих. Далі дипломовані юристи привітали керівництво університету та викладачів.

Святкові урочистості завершилися зворушливою піснею «Ти юрист тепер» у виконанні випускників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


2 129