Вступна кампанія-2016 розпочалась!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочала роботу Приймальна комісія.

Прийом документів на вступ у 2016 році за результатами ЗНО на денну форму навчання здійснюватиметься виключно в електронній формі. Тому в навчальному закладі працює інформаційно-консультаційний центр та центр подання електронних заяв для осіб, які з певних причин не мають можливості подати власні документи в електронному вигляді самостійно. Звернутися за консультацією та допомогою Ви можете за адресою пр. Гагаріна, 26 з 9:00 до 18:00 сім днів на тиждень.

Зазначимо, що цьогорічні вступники можуть подати до 15 заяв. При цьому не встановлюється обмеження щодо кількості університетів, до яких подаються заяви вступників, проте встановлюється обмеження за кількістю спеціальностей, їх можна обрати не більше 5. Також для спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців за кошти державного замовлення, необхідно визначити пріоритетність. Подання заяв в електронній формі на освітні програми, на яких не передбачається прийом за державні кошти, не обмежується.

Вступна кампанія-2016 розпочалась!
Вступна кампанія-2016 у ДДУВС!

У ДДУВС функціонують факультети за державним замовленням та на контрактній основі, які здійснюють підготовку фахівців за освітніми, освітньо-науковими рівнями бакалавр, магістр, доктор філософії, доктор наук для системи юстиції, судових, правоохоронних, правозахисних органів, а також юридичних служб, підприємств, установ, організацій. Щодо правил прийому, умов вступу, термінів та вартості навчання звертайтесь за телефоном (0562) 36 08 00 або переходьте за посиланням.

Правила прийому, умови вступу, терміни та вартість навчання

 

 


2 862