Курсанти та співробітники ДДУВС відзначили День Державного Прапора України та взяли участь в акції «Соборний лист до України»

Новини університету

З самого ранку на площі перед Палацом студентів у парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка лунали українські пісні та панувала атмосфера свята з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. В урочистостях взяли участь учасники АТО, медичні працівники, вчителі, депутати, школярі, ліцеїсти, співробітники та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Розпочали захід з привітання голови Соборної районної у місті Дніпрі ради Артема Тімарєва, церемонії підняття Державного Прапора України та виконання Гімну України.

Далі відбулися виступи творчих колективів Соборного району, нагородження подяками голови Соборної районної у місті Дніпрі ради та урочисте вручення паспортів юнакам та дівчатам, які досягли 16-річного віку.

Після урочистим маршем пройшли курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та вихованці Ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Дніпропетровської міської ради.

По завершенню заходу усі охочі взяли участь в акції «Соборний лист до України», учасники якої написали побажання миру, злагоди та добра до України.

Вітаємо з Днем Державного Прапора України та 25-ю річницею незалежності України! Бажаємо миру, добра, спокою та процвітання нашої Батьківщини!

 

 


1 110