Символічний ключ від Країни знань та студентський квиток вручено!

Новини університету

1 вересня на плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ панував по-справжньому піднесений та урочистий настрій. Особливо хвилюючим цей день був для першокурсників, які обрали відповідальний та нелегкий шлях служіння закону.

Привітати студентів та курсантів із початком нового навчального року завітали почесні гості, ветерани навчального закладу, батьки та друзі.

Варто зазначити, що для опанування вищою юридичною освітою в університеті створено найкращі умови. Недарма ДДУВС завоював репутацію одного з провідних вишів як у системі вищої освіти МВС України, так і серед навчальних закладів, що надають юридичну освіту на Дніпропетровщині. В університеті створено потужну матеріально-технічну базу, яка дозволяє повноцінно навчатися, займатися науковою роботою і спортом, брати участь у громадському житті, відпочивати.

Розпочалося свято з внесення університетського прапора та виконання Державного Гімну України.

З привітальним словом до колег, студентів, курсантів, а в першу чергу до першокурсників звернувся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря: «Період вашого навчання співпав із початком реформування органів внутрішніх справ в органи національної поліції, їх перетворенням у правоохоронне відомство європейського зразка. Саме вам випадає честь підтримати конструктивні кроки на шляху модернізації правоохоронних органів, побудови демократичної держави та досягнення суспільної злагоди в країні». Віталій Андрійович побажав усім міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та успіхів у благородній діяльності на благо нашої Батьківщини – України.

І ось вона хвилююча та радісна мить! Символічний ключ від Країни знань та студентський квиток із рук ректора Віталія Глуховері отримали першокурсники – курсант Віталій Давидюк та студентка Інна Кринична, яка від імені «молодого поповнення» пообіцяла сумлінно вчитися та побажала однокурсникам натхнення та наполегливості у навчанні.

Свої музичні вітання першокурсникам та гостям свята подарували учасники художньої самодіяльності навчального закладу: Андрій Скрипник, Юлія Сідомон, Анатолій Чебанов та Карина Гринь. Родзинкою свята став виступ естрадного колективу музикантів під керівництвом диригента духового оркестру університету Володимира Левченка.

Урочисті збори завершено. Пролунали стройові команди, і під акомпанемент духового оркестру студенти та курсанти пройшли до навчальних аудиторій, де на них чекала перша у цьому навчальному році лекція та знайомство з викладачами.

 

 


3 234