Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста та Дня фізичної культури і спорту!

Новини університету

Від мене особисто та колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вітаємо з Днем міста та Днем фізичної культури і спорту!

Кожне місто має особливий колорит і шарм, віковічну історію та свої традиції. Свято Дня міста об’єднує усіх, незалежно від віку та професії, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Нині Дніпро розвивається, змінюється його обличчя, стає комфортнішим проживання, зростає економічний та культурний потенціал. І все це завдяки його мешканцям, їхній щирості, працездатності, оптимізму та наполегливості.

Дніпро багатий своїми спортивними талантами, тому, недарма, напевно, День міста співпав із Днем фізичної культури та спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди були опорою суспільства, адже спорт дає не тільки здоров’я, він загартовує характер і волю.

Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щедрої долі, подальших успіхів в усіх починаннях, а нашому місту – миру, злагоди та процвітання!

З Днем міста та Днем фізичної культури і спорту!
З Днем міста та Днем фізичної культури і спорту!

 


2 080