Конференція у Львові зібрала кращих знавців права

Новини університету

На всеукраїнську курсантсько-студентську конференцію «Механізм правового регулювання правоохоронної та правозахисної діяльності в умовах формування громадянського суспільства (осінні читання)» зібрала здобувачів вищої освіти з усієї України: Києва, Дніпра, Харкова та Львова.

Проходила конференція у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Початку пленарного засідання передували привітання керівництва навчального закладу: т.в.о. ректора Романа Благути та проректора Ольги Балинської.

Дніпроперовський державний університет внутрішніх справ на конференції у Львові представляли курсанти факультетів підготовки фахівців для органів досудового розслідування та превентивної діяльності: Юлія Гошуляк, Вікторія Гринько, Андрій Коляда, Максим Романов, Ірина Циб та Данил Федотов. Курсантів супроводжувала старший викладач кафедри криміналістики, досудової медицини та психіатрії підполковник поліції Наталія Павлова.

Бажаємо курсантам університету, їхнім науковим керівникам та всім, хто доклав зусиль, аби дніпряни здійснили подорож до Львова, подальших наукових та громадських звершень!

 

 


1 168