Юридична клініка «Соломон» запрошує до співпраці партнерів

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

На Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ підписали меморандум про співпрацю та взаємодію з Першим та Другим криворізькими місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У проведенні заходу взяли участь декан Криворізького факультету ДДУВС Максим Почтовий, начальник відділу вищої освіти управляння освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Семенюк, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної правової допомоги Першого криворізького місцевого центру Наталії Кожемяки, директор Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Юрчука та колектив і студенти Криворізького факультету ДДУВС, в.о. директора Другого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Пашко.

Після підписання меморандуму на базі навчального закладу пройшов круглий стіл на тему «Співпраця заради підсилення правової спроможності громади». У засіданні круглого столу взяли офіційні представники обох сторін, а також студенти Криворізького факультету.

 

 


1 328