«Динаміада-2016» визначила переможців

Новини університету

На базі ГУНП у Днірпопетровській області пройшло нагодження переможців комплексних змагань «Динаміада-2016» серед збірних команд об’єднаних колективів фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб Дніпропетровської області.

Організатор комплексної програми змагань – Дніпропетровська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Проходила динаміада упродовж року з 9-ти прикладних та олімпійських видів спорту.

Серед 11-ти об’єднаних колективів фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб області команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіла почесне 2-ге місце.

Грамоту за вагомий внесок та популяризацію фізичної культури та спорту отримав ректор Дніпроперовського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря.

Нагороди та привітання у цей день приймав також завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Сергій Балабан, який нещодавно повернувся переможцем з Чемпіонату світу з дзюдо серед ветеранів.

 

 


1 095