Університет заключив договір про співпрацю з Національною академією прокуратури України

Новини університету

Між Національною академією прокуратури України та Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ відбулося підписання договору про співпрацю.

Для підписання угоди до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали ректор Національної академії прокуратури України Іван Присяжнюк та науковий співробітник відділу міжнародних зв’язків Ігор Клевцов. Спілкувалися з гостями та знайомили з матеріально-технічною базою начального закладу ректор Віталій Глуховеря, проректор Олександр Ведмідський та заступник начальника відділу зв’язків з громадськістю та міжнародних зв’язків Катерина Людвік. Також у зустрічі взяв участь перший заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Сосков.

У ході зустрічі представники академії та університету домовилися про проведення спільних наукових та науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів та інших заходів. Обговорили можливість спільного видання підручників за суміжними спеціальностями. Також сторони домовилися проводити спільні наукові дослідження з актуальних проблем боротьби зі злочинністю, спільно розробляти рекомендації, спрямовані на підвищення ефективності юридичної освіти. Завершились переговори підписанням договору.

 

 


1 925