«Сучасні психологічні технології управління стресом»

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов круглий стіл, організований зусиллями кафедр соціально-правових і загальноправових дисциплін, відділенням психологічного забезпечення, Навчально-науковою лабораторією дослідження проблем правового статусу внутрішньо переміщених осіб та забезпечення гендерної рівності.

Вiйськова агресiя та економiчна нестабiльнiсть – це об’єктивні чинники високого рiвня стресiв та депресiй серед українського населення. Саме це стало лейтмотивом круглого столу, під час якого фахівці відпрацювали нові технології боротьби із цим негативним соціально-психологічним явищем.

У заході взяли участь юристи-практики, науковці, аспіранти, ад’юнкти, студенти та курсанти університету.

Жваво обговорювали питання регуляції стресу в діяльності фахівців, які працюють в екстремальних умовах, особливостей психологічної роботи з дітьми, зокрема жертвами насилля.

Досвідом із практичної роботи поділився психолог, провідний психотерапевт відділення психологічної реабілітації військового госпіталю м. Ірпінь Олег Блинов.

Організатори круглого столу домовилися проводити подібні заходи і надалі, обмінюючись у такий спосіб досвідом та створюючи нові дієві методи подолання стресових ситуацій у соціумі.

 

 


1 403