«Інша мова – це інше бачення життя»

Новини університету

Під таким гаслом у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов тиждень іноземної мови.

Тиждень розпочався з брейн-рингу на тему «Constitutional law». Учасники команд (курсанти, студенти та магістри) продемонстрували під час навчально-пізнавальної гри навички професійної комунікації іноземною мовою.

Не менш захоплюючим і цікавим виявився тематичний квест «Origami», присвячений «Року Японії в Україні». Під час гри команди демонстрували знання з культури та традицій Японії.

У середу учасники конкурсу на кращий проект із англійської мови змагалися у креативності: демонстрували та захищали відеофільми власного виробництва на тему «Діяльність міжнародних правоохоронних органів».

У четвер до університету завітали представники Центру іноземних мов для незалежного оцінювання знань «Level Up». Усі бажаючі отримали можливість скласти пробний тест із серії Кембриджських іспитів на рівень володіння англійською мовою.

Завершив тиждень інтерактивним заняттям на тему «Time to speak English», під час якого учасники отримали можливість відчути себе справжніми детективами у рольовій грі «Murder mystery game».

Автентичні відео та аудіо матеріали, цікава дискусія та нестандартні завдання спонукали організаторів проводити подібні заходи і надалі.

 

 


1 443