Криворізький факультет відзначив 48-му річницю з дня заснування

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

Урочистості з нагоди відзначення Дня народження факультету розпочалися на плацу з внесення прапору навчального закладу.

Привітати велику та дружню родину Криворізького факультету завітали почесні гості: начальник Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області Віталій Глуховеря, голова Покровської районної ради у м. Кривий Ріг Володимир Коритнік, начальник управління освіти і науки Виконавчого комітету Криворізької міської ради Тетяна Кріпак, настоятель храму святого мученика Іоанна Воїна протоієрей Валентин Очковський.

З привітальним словом до колег, слухачів та студентів звернувся т.в.о ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко. Він пригадав сторінки історії навчального закладу, його колишніх керівників та всіх тих людей, які доклали чималих зусиль, витримки і терпіння заради того, щоб ми сьогодні могли пишатися Криворізьким факультетом.

Традиційно присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов’язків працівників ОВС.

По закінченні привітань зачитали наказ про нагородження кращих співробітників, студентів та слухачів факультету грамотами та подяками, виданими правами голови виконкому Покровської районної в місті Кривому Розі ради, т.в.о. ректора та декана Криворізького факультету ДДУВС.

Після урочистостей на плацу відбулася презентація книги «Історія довжиною у 20 років» про внесок громадської організації Ради пенсіонерів та ветеранів Криворізького факультету ДДУВС у розвиток та розбудову навчального закладу.

 

 


2 311