Кубок декана-2017 із рукопашного бою визначив переможців

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

На базі Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за сприяння Криворізької міської федерації рукопашного бою пройшов відкритий турнір серед студентів, слухачів та учнів навчальних закладів міста.

У змаганнях взяли участь близько 30-ти спортсменів у складі 6-ти команд.

До складу суддівської колегії увійшли: головний тренер збірної України з рукопашного бою Анатолій Волошин, старший тренер збірної Криворізької міської федерації з рукопашного бою Станіслав Яковлєв, тренер збірної Криворізької міської федерації з рукопашного бою Олександр Яновський та тренер збірної Криворізької міської федерації з рукопашного бою Олексій Пентюхов.

За результатами напружених змагань в особистій першості чемпіонські титули вибороли спортсмени Криворізького факультету: за версією «легкий контакт» – Станіслав Кравець та Євгенія Домбровська, за версією «дозований контакт» до 80 кг – Юрій Сіванковський, за версією «дозований контакт» до 90 кг – Єгор Таймурзін.

Серед вихованців Криворізької міської федерації з рукопашного бою призерами стали: Данил Книша, Ігор Астахов, Микита Книш, Олег Астахов, Аристарх Таран та Ахмедов Алі.

Головний приз – Кубок декана-2017 із рукопашного бою виборола команда 3-го взводу Криворізького факультету.

Вітаємо спортсменів із перемогою та бажаємо їм подальших спортивних досягнень!

 

 


1 586