Курс молодого бійця позаду – попереду навчання у найпрестижнішому юридичному виші Дніпра

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості, присвячені закриттю табірного збору.

Упродовж двох тижнів курсанти навчалися основам поліцейської справи. Підйом о шостій ранку, стройова, теоретичні заняття – і так кожен день. Окрім конспектів та книжок – ще й фізичні навантаження.

Відкрив захід та привітав курсантів т.в.о. ректора полковник поліції Андрій Фоменко: «Сьогодні важлива подія у вашому житті – закінчення табірного збору, цей день особливо урочистий і хвилюючий для вас, адже саме з цього дня розпочинається дорослий, самостійний, виважений, і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя та професійного зростання».

Привітавши нове курсантське поповнення з закінченням табірного збору, Андрій Євгенович продовжив: «Сьогодні також особливий день для кожного з нас – 22 серпня є Днем пам’яті працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків, тому сьогодні ми згадуємо тих, хто ціною власного життя захищав мир і спокій громадян. Серед вас є діти, батьки яких також загинули під час виконання службових обов’язків – це курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Євгенія Александрова та Тетяна Комарова. Вважаю, що ви будете гідною зміною лицарів правопорядку».

Присутні вшанувати пам’ять та поклали квіти до Меморіалу загиблим солдатам правопорядку.

Далі відзначили кращих курсантів-першокурсників, які під час табірного збору проявили активність, ініціативу, мали успіхи у навчанні, стройовій підготовці та займали призові місця за результатами спортивних змагань.

На завершення т.в.о. ректора привітав усіх присутніх із наступаючими Днем Державного Прапора та Днем незалежності України.

Що ж, «курс молодого бійця» завершився і після невеличкого відпочинку вчорашні школярі прийдуть до аудиторій ДДУВС вже як курсанти, майбутні працівники органів внутрішніх справ.

 

 


2 850