Шановні освітяни, курсанти, студенти, слухачі, працівники та ветерани вищих навчальних закладів МВС України!

Новини університету

Колектив Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності Міністерства внутрішніх справ України та я особисто щиро вітаємо вас з початком нового навчального року та Днем Знань!

Перше вересня, День знань – це свято, яке об’єднує кожну родину на теренах нашої Батьківщини. Недарма в давнину цей день знаменував собою початок нового року, нового життєвого кола.

Сьогодні для всіх нас настає новий навчальний рік. Нині ви демонструєте єдність та впевненість у майбутньому відомчої освіти.

Шановні першокурсники! Пам’ятайте, що освіта та знання залишаються з людиною на все життя, і це справжнє безцінне надбання будь-якого народу та нації, оскільки формує його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед.

Ми схвалюємо Ваш свідомий вибір здобувати освіту у вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ та у подальшому поповнити ряди поліцейських. Вірю, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів на ниві поліцейської діяльності в незалежній європейській Україні. Будьте достойними високого звання курсанта і студента вищого навчального закладу Міністерства внутрішніх справ України!

Від усієї душі бажаю всім щастя, міцного здоров’я, творчого натхнення та нових успіхів у навчанні!

 

 


1 032