У ДДУВС пройшов всеукраїнський студентський турнір CRIMEзнавців

Новини університету

Напередодні професійного свята, Дня юриста, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов брейн-ринг із дисципліни кримінальне право, кримінальний процес та криміналістика.

Привітав учасників та побажав успішної гри т.в.о. ректора ДДУВС Андрій Фоменко.

Організували та провели брейн-ринг науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету. До складу журі увійшли: Олександр Лускатов, професор кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету ДДУВС; Євген Макаренко, завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін Дніпропетровського гуманітарного університету; Тетяна Павлова, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики ОНУ ім. І.І.Мечникова; Анатолій Черненко, доцент кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету ДДУВС; Юрій Орел, завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету ДДУВС.

У боротьбі за титул найрозумніших змагалися 8 команд, представники Харківського національного університету внутрішніх справ, Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Запорізького національного технічного університету, Дніпропетровського гуманітарного університету та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. ДДУВС представляли 2 команди: студентів та курсантів.

Турнір проходив у три етапи, кожен із яких складався з таких навчальних дисциплін, як кримінальне право, кримінальний процес та криміналістика.

Відповідати на запитання необхідно було за відведений ліміт часу. Всі учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість.

Нагороди переможцям вручила декан юридичного факультету ДДУВС Вікторія Савіщенко.

За рішенням членів журі призові місця розподілилися наступним чином:

I місце – команда Харківського національного університету внутрішніх справ;

II місце – команда Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого;

III місце – команда юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішініх справ.

Незважаючи на те, що гра проходила у форматі змагання, у залі панувала доброзичлива та товариська атмосфера. Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість, вміння творчо мислити, працювати в команді, що є надзвичайно важливим етапом становлення фахівця в галузі юриспруденції.

 

 


1 657