«Poliменти» вийшли до 1/2 відкритого міжвузівського чемпіонату КВК «КаВуН-2017»

Новини університету

Традиційно у Дніпрі команди зустрілися на сцені Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Курсанти нашого університету продемонстрували артистизм та дотепний гумор у трьох конкурсних завданнях: «Візитівка», «Імпровізація» та «Подарунок» та пройшли до 1/2 фіналу.

З більш ніж 20 зареєстрованих команд із Дніпра та інших міст до фіналу пройшли 9, серед них команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Честь навчального закладу на чемпіонаті відстоювали Микола Дядик, Олександр Требухов, Дмитро Веселий, Анатолій Чебанов, Олег Дінець, Збігнєв Савич, Настя Іскра та Георгій Трунов.

За те, що команду КВК ДДУВС прийшло підтримати найбільше вболівальників, журі конкурсу присудило додаткові бали. Варто зазначити, що таке рішення журі стало несподіванкою для команд та вболівальників конкурсу та сталося вперше за весь сезон.

22-23 листопада на сцені академії будівництва та архітектури відбудеться 1/2 фіналу. Переможці ж сезону отримають головний приз – право представляти Дніпро в гумористичному проекті країни «Ліга сміху».

Вітаємо наших гумористів та бажаємо впевнено дійти до фіналу!

 

 


1 411