Урочистості з підтримки вчених України: на заході представники ДДУВС

Новини університету

26 жовтня в актовому залі Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету відбулися урочистості, присвячені 20-річчю громадської благодійної організації – Фонду соціального захисту, підтримки та допомоги вченим України і членам їх сімей, з якою наш університет плідно співпрацює з самого дня її заснування.

Урочистості з підтримки вчених України: на заході представники ДДУВС

У різні роки представниками закладу в цій організації – виконавчими директорами Фонду були науковці А.М. Поповський, Т.Г. Вінніченко, В.М.  Тертишник. Захід супроводжувався вітальними промовами президента Фонду – ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури В.І. Большакова, його генерального директора Л.Л. Чередниченко, представників органів влади області та міста, а також виступами митців-аматорів вищих навчальних закладів, у т.ч. й нашого університету. Його на заході представляли нинішній виконавчий директор – завідувач редакційно-видавничого відділення Андрій Самотуга, професор кафедри фізичного виховання Віталій Грибан та начальник відділення виховної та соціально-гуманітарної роботи відділу кадрового забезпечення Наталія Карнаух.

У рамках відзначення цієї дати у приміщенні Фонду вчених, за адресою – вул. Жуковського 6 а, до кінця жовтня проходить виставка переможців конкурсів на краще наукове та навчальне видання останніх років, яку можна вільно відвідати.

Урочистості з підтримки вчених України: на заході представники ДДУВС

А авторів цих видань – науково-педагогічних працівників університету: Валентину Боняк, Віталія Грибана, Тетяну Мінку, Ларису Наливайко, Анатолія Поповського та Ігоря Шинкаренка буде відзначено почесними нагородами на жовтневому засіданні вченої ради.

 

 


1 165