Галина Волошина – курсантка, спортсменка та рукодільниця

Новини університету

26 листопада в спортивному комплексі ЦСКА ВС України в м. Київ пройшли Всеукраїнські змагання з рукопашного бою, у яких взяли участь спортсмени з 18-ти областей України.

Честь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відстоювала курсантка 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Галина Волошина та зайняла почесне 3-тє місце.

Галина Волошина нещодавно отримала звання кандидат у майстри спорту

Для дівчини це не перші здобутки такого рівня. Займаючись рукопашним боєм лише рік, за плечима вже має перше, друге та третє місця в обласних змаганнях. Весною цього року Галя посіла друге місце на всеукраїнських змаганнях, а нещодавно отримала звання кандидат у майстри спорту.

Всеукраїнські змагання з рукопашного бою

Окрім спорту талановита курсантка займається східними танцями. Також захоплюється hand made: в`язанням, декупажем та вишивкою.

Курсантка 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Галина Волошина

Наразі Галина Волошина здобуває другу вищу освіту в ДНУ ім. О. Гончара за напрямком психологія, активно бере участь у міжнародних конференціях, публікується у наукових вісниках та журналах. Зокрема, зараз працює над науковою роботою з інформатики.

«Мені подобається такий насичений спосіб життя, подобається все чим займаюсь, адже, чим більше завантажений мій день, тим почуваюся впевненіше. Нагороди у спорті я здобула завдяки величезним зусиллям, напруженим тренуванням і, звичайно ж, завдячуючи підтримці тренерів та близьких людей. Я розумію, що без спорту вже не зможу», – розповідає Галина.

Зупинятись на досягненому дівчина не збирається, адже у житті слідує девізу: «Йти тільки вперед і досягати поставлених перед собою цілей».

 

 


1 537