«Знання закону не в тому, щоб знати його слова, а в тому щоб розуміти їх зміст»

Новини університету

Цей відомий латинський афоризм було покладено в основу вікторини «Права людини: аксіологічний, онтологічний, гносеологічний виміри», яка у тиждень права пройшла на факультеті економіко-правової безпеки ДДУВС.

Мета проведення вікторини – виховання в курсантів інтересу до правових знань, популяризація правових законів та поглиблення знань, отриманих на семінарських заняттях.

Вікторина проходила у три етапи: «Інтелектуальний штурм», «Правозахисники», «Мислителі». У ній взяли участь 3 команди по 6 учасників із кожної навчальної групи факультету.

«У ході вікторини курсанти виявили високий рівень ерудиції, кмітливість, уміння працювати у команді, зокрема прекрасно відпрацювали практичні навички правозахисника», – ділиться враженнями організатор заходу, провідний фахівець факультету Юлія Хорольська.

За результатами вікторини, керівництвом факультету і кафедри було визначено переможців. У номінації «Інформаційний штурм» перемогла команда групи ФЕБ-742, у номінації «Правозахисники» кращою стала група ФЕБ-741, у номінації «Мислителі» – група ФЕБ-743.

 

 


2 108