Посмішки дітей надихають творити добрі справи

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

Курсанти Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали в гості до вихованців навчально-реабілітаційного центру «Надія».

Діти виглядали та чекали шефів ще зранку. Прийом був щирим та радушним, як ніколи. Декілька годин привітного спілкування та веселої гри принесли задоволення та масу позитивних емоцій і дітям, і курсантам.

Курсанти Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали в гості до вихованців навчально-реабілітаційного центру «Надія»

Вдосталь награвшись із дітьми, курсанти ДДУВС залюбки допомогли працівникам центру прибрати подвір’я від снігу. «Сьогодні ми розкидали сніг, наступного разу допоможемо підмести чи пофарбувати. Приємно бути корисним тим, хто найбільше у цьому світі потребує уваги та допомоги. Дитяча безпосередність та привітність заряджають шаленим позитивом, тому хочеться сюди приїжджати знову і знову, дарувати частинку себе, частинку свого серця, любов і турботу», – ділиться враженнями від спілкування з дітьми курсант 1-го курсу Криворізького факультету ДДУВС В’ячеслав Бугайов.

Курсанти ДДУВС залюбки допомогли працівникам центру прибрати подвір’я від снігу

Довго дітлахи не хотіли відпускати курсантів, разом гралися, жартували, співали пісні та фотографувалися на згадку.

Посмішки дітей надихають творити добрі справи

 

 


1 306