На старті кар’єрного росту та професійного становлення: у ДДУВС відбувся випуск магістрів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів магістратури денної форми навчання за спеціальністю «Право». За підсумками навчання та атестації 9 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Вже завтра 76 випускників, фахівці підрозділів слідства та превентивної діяльності, поповнять лави підрозділів поліції у 9 областях України. За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 61 випускник ДДУВС, у Запорізькій – 5, Луганській та Черкаській – по двоє, Вінницькій, Київській, Миколаївській, Полтавській, Херсонській та Чернігівській – по одному.

Привітав випускників т.в.о. першого проректора Володимир Ковбаса, побажав успіхів та наснаги у подальшій професійній діяльності.

На святі були відзначені досягнення випускників, як в науковій так і в громадській роботі.

Випускники висловили щиру подяку: ректорату університету, науковим керівникам, професорам і викладачам, які протягом всіх років навчання створювали належні умови для навчання та надавали можливість отримати освіту європейського рівня.

Зичимо Вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву кар’єрного росту та професійного становлення!

 

 


2 531