Галина Волошина – срібна призерка Чемпіонату Європи з рукопашного бою

Новини університету

Днями в Нідерландах у місті Дальсфен відбувся кубок Європи з рукопашного бою. Україну на цих змаганнях представляли 30 спортсменів, серед них курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС Галина Волошина.

За призові кубки боролися титуловані рукопашники з Німеччини, Великобританії, Бельгії, Шрі-Ланки, України та Нідерландів, в окремих вагових категоріях нараховувалося до 20-ти спортсменів.

Галина Волошина провела 2 надскладних, видовищних спаринги. Спочатку боролася зі спортсменкою з Німеччини, у фіналі зустрілася з представницею Нідерландів. Курсантка ДДУВС вперше відстоювала честь країни на Кубку Європи, говорить, що довго тренувалася, і налаштовувала себе тільки на перемогу.

Галина Волошина – срібна призерка Чемпіонату Європи з рукопашного бою

Нагадаємо, Галя займається рукопашним боєм всього півтора роки, до цього захоплювалася східними танцями. Дівчина, слідуючи рекомендаціям батька, вирішила спробувати свої сили, записалася до університетської секції. З тих пір тренується весь свій вільний від навчання час. Своєю перемогою завдячує тренерові Валентину Іващенку.

Днями в Нідерландах у місті Дальсфен відбувся кубок Європи з рукопашного бою.

Наразі Галина готується до чергового Чемпіонату України, нагадаємо, на минулорічному спортсменка виборола третє місце. А далі найвідповідальніший етап спортивної кар’єри: збори, а після них Чемпіонат світу, який проходитиме восени у Нідерландах.

Тож попереду ще багато нових стартів. Пишаємося та віримо, що наша Галина заявить про себе на світовій спортивній арені. Вітаємо, бажаємо ще більше призових кубків та медалей!

 

 


1 441