Як стати учасником міжнародних молодіжних проектів?

Новини університету

Це питання стало ключовим під час тренінгу, який провів для студентів та курсантів ДДУВС учасник міжнародної програми Європейського Союзу Erasmus+, студент 2-го курсу юридичного факультету Ілля Жушман.

Більш детально виступаючий зупинився на етапах, які необхідно пройти, щоб потрапити до того чи іншого проекту. Як з’ясувалося, нічого складного. Знання мови, резюме, мотивація та організаторський досвід – шанс побувати у різних країнах світу, усвідомити свою значимість, розвинути почуття солідарності та поваги до інших народів, встановити робочі і дружні контакти.

Студент юридичного факультету Ілля Жушман

У ході зустрічі мова йшла про міжнародні молодіжні обміни та ініціативи. Зокрема, Ілля ознайомив учасників тренінгу з можливостями програми Erasmus +: «Реалізація подібних проектів розширює кругозір, допомагає організувати співпрацю і створити дружні зв’язки з молодими людьми інших національностей, дає корисний досвід участі в цікавих проектах та унікальну можливість разом із друзями попрацювати над будь-якою важливою темою, разом навчаючись чомусь новому», – зазначив Ілля у ході виступу.

Як стати учасником міжнародних молодіжних проектів?

Також Ілля Жушман розповів про першоджерела, веб-портали, на яких періодично з’являється інформація про набір до того чи іншого міжнародного проекту.

 

 


1 120