У гумористичному батлі зустрілися веселі, кмітливі, розумні, дотепні та запальні

Новини університету

Шалену порцію гумору, щирих емоцій і гарного настрою отримав кожен, хто побував на КВК у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Темою гри, традиційно, стали життя та будні вишу в усьому їхньому розмаїтті, яскравості та безтурботності.

Команди КВК, як завжди, радували публіку своїми дотепними жартами. У грі взяли участь 6 команди: «Увал» (факультет кримінальної поліції), команда «Кабасікі» (факультет економіко-правової безпеки), «Колесо фортуни» (факультет превентивної діяльності), «ТЕТЕРІВ» (факультет органів досудового розслідування), «Логіки.net» (юридичний факультет) та «ТипаКопи» (Криворізький факультет).

«Увал» (факультет кримінальної поліції)

Вільних місць у залі не було. Вболівальники не давали про себе забути ні на мить. Впродовж усієї гри вони активно підтримували свої команди: аплодували, підспівували, а подекуди заливалися від сміху.

на КВК у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ

Оцінювало команди компетентне непідкупне журі у складі: начальника відділу кадрового забезпечення Андрія Іваниці, завідувача відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Наталії Карнаух, завідувача інформаційно-технічного відділення Олександра Щербини, завідувача відділення зв’язків з громадськістю Яни Шнурко.

Оцінювало команди компетентне непідкупне журі

І «Привітання», і «Біатлон», і «Стем» зривали глядацьку залу жартами та позитивом щодо курсантсько-студентських буднів.

команда «Кабасікі» (факультет економіко-правової безпеки)

Хочеться зазначити, що програвших тут не було. На сцені панував «здоровий» дух конкуренції. Подекуди складалося враження, що учасники грали не задля перемоги, а заради тієї порції адреналіну та позитиву, яку отримали по закінченні гри. Звісно, хочеться привітати володарів гран-прі – команду «Колесо фортуни», ви показали чудовий гумор, командний дух, любов до університету. ДДУВС пишається вами!

Володар гран-прі – команда «Колесо фортуни»

За рішенням журі 1 місце виборола команда «Увал», 2 – «Логіки.net», третьою стала команда «Тетерів».

«Логіки.net» (юридичний факультет)

Ось і все, закінчилися виступи команд, спустіла сцена. У коридорах чуються виснажені голоси гравців… Відлуння ж найкращих жартів ще довго нагадуватимуть про цей шалений батл гумору, а це значить, що гра продовжуватиметься і КВК у ДДУВС чекатиме на вас знову.

 

 


1 791