Випускний перегорнув останню сторінку студентського життя

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися святкові урочистості з нагоди присвоєння випускникам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Право» та кваліфікації «юрист». Дипломи про вищу освіту отримали 106 осіб, із них 20 – із відзнакою.

Святковий захід відкрила проректор ДДУВС Лариса Наливайко. Від імені керівництва вишу вона привітала випускників з однією із найважливіших подій у їхньому житті, побажала успіхів у професійній діяльності, впевненості у власних силах і невичерпного оптимізму.

Декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко побажала випускникам-магістрам професійної самореалізації, належної оцінки, творчого натхнення та досягнення найвищих вершин кар’єрного зростання.

Після привітань гостей, керівництва та викладачів навчального закладу розпочалася урочиста церемонія вручення дипломів.

Хвилювання та радість, прекрасні спогади про студентські роки, віра, надія, сподівання… Важко було приховати емоції кожному з них.

От і все, дипломи вручено! Випускний перегорнув останню сторінку студентського життя, попереду – перші кроки професійного становлення.

Хочеться побажати, щоб знання отримані у ДДУВС допомогли нашим випускникам бути успішними у житті та роботі. І ми щиро віримо в те, що вони, гідно поповнять ряди молодої інтелектуальної еліти України.

 

 


1 895