«Міс юридичного факультету-2018». Як обирали найгарнішу студентку ДДУВС!

Новини університету

Найкрасивіші, найрозумніші та найталановитіші дівчата Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ демонстрували свої вміння та виборювали звання найкращої дівчини університету.

Чарівні наряди, захоплюючі номери, краса та посмішки – все це заполонило глядацьку залу. За корону міс боролися 11 красунь та розумниць юридичного факультету: Валерія Грінько, Юлія Шуміленко, Віолетта Камишова, Анастасія Бєлова, Анастасія Ахромова, Дар’я Снігур, Христина Погорєленко, Яна Бондар, Аліна Куліш, Кароліна Лавриненко та Анжеліка Федорченко.

Традиційно дійство краси та грації стартувало з конкурсу «Візитна картка». Дівчата розкрили свої риси характеру та особливі якості в відеопрезентації.

У конкурсі «Таланти» учасниці мали змогу показати свої вміння: дивували суддів професійним виконанням пісень, танцями, спортивними постановками.

Вразив глядачів вихід дівчат у ділових костюмах, під час якого граціозні красуні демонстрували свою майстерність у дефіле.

Вибрати кращу було дійсно складно, адже явних фавориток не було, і це додавало інтриги конкурсу.

У результаті запеклої боротьби титул «Друга віце-міс» отримала Анастасія Бєлова, титул «Перша віце-міс» здобула Анжеліка Федорченко, а корону та титул «Міс юридичного факультету-2018» виборола Яна Бондар.

 

 


2 142