Першокурсники ДДУВС – чемпіони обласних змагань зі стрільби

Новини університету

Упродовж двох днів на базі Спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №1 проходив відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з кульової стрільби з пневматичної зброї серед спортсменів 1995 р.н. та молодших.

У складі збірної команди Дніпра курсант 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Віталій Скотников та студентка 1-го курсу юридичного факультету Дар’я Антипова після напружених фінальних серій стали абсолютними чемпіонами цих змагань, здобувши перемоги у вправах ПП-3 та ПП-50.

Першокурсники ДДУВС – чемпіони обласних змагань зі стрільби

Підготували спортсменів та організували участь у змаганнях декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковник поліції Андрій Жбанчик та викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Євген Зеленський.

У червні Віталій і Дар’я візьмуть участь у літньому Чемпіонаті України, чемпіонаті України ФСТ «Динамо» з кульової стрільби та у змаганнях «Кубок України з олімпійських вправ». Побажаємо їм влучних вистрілів та впевнених перемог!

 

 


1 807