Студентська весна-2018» у ДДУВС: феєрія талантів, сміливих рішень та неперевершеного артистизму

Новини університету

Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків, це особливий стан душі, це вічна весна, сонце, любов, це найчудовіший час у житті. Однією з таких приємностей у житті кожного студента є конкурс «Студентська весна», який щорічно збирає на сценах вишів Дніпра талановитих, креативних, впевнених у собі юнаків та дівчат.

«У цьому році до конкурсу готувалися, як ніколи, ретельно та відповідально, своїми силами шили костюми. Незвичайна режисура, оригінальна подача, креативний підхід до оголошення номерів ведучими. Сподіваюся, що членам журі та глядачам усе це сподобається. Особисто я безмежно вдячна колегам, Ірині Григорович та Ользі Кузіній, які доклали колосальних зусиль, аби сьогоднішнє шоу було приречено на успіх», – ділиться враженнями перед початком концерту завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи університету Наталія Карнаух.

Студентська весна-2018

Нагадаємо, конкурсне змагання проходить у два тури. Перший – звітні концерти команд вишів Дніпра – триватиме до кінця травня, за його результатами журі відбере лауреатів для участі у гала-концерті.

Студентська весна-2018

Режисери-постановники успішно витримали упродовж усієї програми тему цьогорічного конкурсу «Ми – це нескінченність». На сцені були представлені театральне, музичне, хореографічне, циркове мистецтво, оригінальний та розмовний жанри.

Студентська весна-2018

Цікавинка цьогорічної програми – авторські реп-підводки до номерів. Автор текстів – курсант 1-го курсу факультету економічної безпеки Богдан Гирич.

Студентська весна-2018

Традиційно захід зібрав багато глядачів: студентів усіх факультетів, викладачів, рідних та друзів. Яскраві та майстерні виступи студентів і курсантів, а також неймовірно палка підтримка глядачів приємно вразили членів журі, до складу якого увійшли провідні митці культури, викладачі та артисти Дніпра.

Студентська весна-2018

Всього було представлено 17 номерів, різні за жанром, ідейним наповненням та настроєм. Присутні мали змогу оцінити безмежне поле креативу та позитивної енергетики артистів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Студентська весна-2018

 

 


823