Правильний вибір професії – запорука успішного майбутнього

Новини університету

Курсанти факультету економіко-правової безпеки ДДУВС разом із патрульними Дніпра відвідали вихованців Комунального закладу соціального захисту центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок», де провели лекцію на тему «Моя майбутня професія».

«Вибір професії – це надзвичайно важливий етап у житті людини. Робота та все, що з нею пов’язане, займає більшу частину життя людини. Знайти себе в світі професій – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше – не схибити. Саме через це ми вирішили розповісти нашим підшефним про найпрестижніші професії, залюбки відповідали на запитання школярів», – зауважила першокурсниця Вікторія Дегтяр.

Діти з цікавістю прослухали лекцію, переглянули підготовлені курсантами відео-презентації, а головне – почули, які професії затребувані найбільше сьогодні.

Правильний вибір професії – запорука успішного майбутнього

Після заняття підшефні показали гостям свої талантами: співали, танцювали, демонстрували спортивні досягнення. Після творчих майстер-класів просто розважалися, всі разом грали в рухливі ігри на подвір’ї навчального закладу.

Правильний вибір професії – запорука успішного майбутнього

 

 


1 383