Всеукраїнська асоціація кримінального права поповнилася науковцями ДДУВС

Новини університету

У Харкові на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася міжнародна науково-практична конференція «Кримінально-правове регулювання та забезпечення його ефективності». У її роботі взяли участь завідувач кафедри кримінального права та кримінології ДДУВС Віталій Примаченко та професор цієї ж кафедри Володимир Шаблистий.

Понад 130 учасників конференції, яка проводиться восьмий рік поспіль, обговорювали актуальні проблеми наук кримінально-правового циклу. Серед них провідні вчені вітчизняних навчальних та науково-дослідних закладів, а також науковці з Білорусі, Киргизії, Молдови, Польщі та Узбекистану, фахівці в галузі кримінального права, кримінології, кримінального процесу, кримінально-процесуального права, керівники державних органів, а також представники судових та правоохоронних органів.

Всеукраїнська асоціація кримінального права поповнилася науковцями ДДУВС

Також відбулися загальні збори громадської організації «Всеукраїнська асоціація кримінального права», під час яких до її складу було включено шість науково-педагогічних працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Тепер Дніпровський місцевий осередок громадської організації «Всеукраїнська асоціація кримінального права» на чолі з Віталієм Примаченком нараховує 22 члени.

 

 


1 191