Коли керівництво університету з готовністю йде на діалог!

Новини університету

У стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ традиційно відбулася зустріч ректора Андрія Фоменка зі студентами. Цього разу задати питання мали змогу студенти 2 курсу юридичного факультету ДДУВС. Якою видалася бесіда, та на яких темах зосередила свою увагу молодь вишу, – про це докладніше.

Коли керівництво університету з готовністю йде на діалог!

Діалог є продуктивним, коли студенти відкрито висловлюють думку, а керівництво університету не залишається осторонь проблем насущних. Саме такий підхід упроваджено в стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

В конференц-залі гучно та досить людно: студенти вже чекають на ректора, щоби вирішити актуальні питання та внести пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу в ДДУВС.

Коли керівництво університету з готовністю йде на діалог!

Нарешті зустріч розпочалася. Серед обговорюваних питань – перспективи працевлаштування, особливості проходження практики, гуртожитки, навчання в університеті.

Крім цього, студенти не залишилися осторонь шляхів удосконалення навчального процесу в закладі вищої освіти. Юнаки та дівчата прагнуть брати участь у практичних заняттях безпосередньо на базі підприємств, установ та організацій, що займаються юридичною діяльністю, та працювати з юристами, адвокатами, юрисконсультами, міжнародними експертами з юриспруденції.

Ректор ДДУВС Андрій Фоменко дослухався до думок студентської молоді та охоче відповідав на запитання.

 

 


1 366