Безпека на дорозі – безпека життя

Новини університету

З нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини курсанти 2-го курсу факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали підшефний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок».

Майбутні поліцейські провели для дітей пізнавальну бесіду-лекцію на тему «Безпека на дорозі». Особливу увагу на зустрічі курсанти приділили розумінню правил дорожнього руху, повторили основні права пішоходів, велосипедистів і пасажирів.

Після уроку шефи грали зі школярами в цікаві тематичні інтелектуальні ігри, у ході яких діти вчилися мислити та виходити з нетипової ситуації. В ігровій формі малечі було роз`яснено правила дорожнього руху, наголошено на небезпеці, яку несе автотранспорт та вивчено знаки, що регулюють безпечний рух пішоходів. Далі вихованці переглянули мультфільми про правила дорожнього руху.

Безпека на дорозі – безпека життя

Також курсанти разом із фахівцем факультету Андрієм Кармазіним швидко та завзято допомогли прибрати подвір’я закладу від снігу.

Безпека на дорозі – безпека життя

«Кожна поїздка до підшефного будинку – це щось особливе. І сьогодні я відчув, що цим дітям дуже потрібна наша увага. Вони уважно слухали, ставили запитання, сподіваюся, все запам’ятали та відтепер будуть більш обережними та обачними на дорозі», – ділиться враженнями від поїздки курсант факультету економіко-правової безпеки Дмитро Кліндухов.

 

 


1 018