Пам’ятаємо героїв…

Новини університету

До Дня Гідності та Свободи курсанти факультетів підготовки фахівців для органів досудового розслідування та підрозділів кримінальної поліції ДДУВС відвідали Алею Пам`яті загиблих в АТО у Дніпрі. Юнаки та дівчата вшанували пам’ять полеглих захисників країни, героїв Небесної Сотні.

До Дня Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – відповідальний день для курсантів ДДУВС, адже це привід нагадати суспільству про героїв, які ціною своїх життів захищали Батьківщину. Саме тому молодь вишу зібралася біля Алеї Пам`яті задля того, аби разом згадати про події, які сколихнули країну.

До Дня Гідності та Свободи

Як зазначають юнаки та дівчата, для українського народу Майдан став серцем і душею держави, адже об`єднав десятки тисяч громадян з усіх областей. Вони пліч-о-пліч боролися за єдність, незалежність та справедливість.

До Дня Гідності та Свободи

Курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Анастасія Штець зазначає:

«Особисто я була присутня ще на відкритті Алеї Пам`яті. Тоді сповна відчула, наскільки це хвилююча та важлива подія. Що ж до Дня Гідності та Свободи, ми вшановували пам’ять тих, хто відважився чесно та відкрито висловити точку зору, хто був готовий до останнього боронити державу».

 

 


715