Українці показали, що таке справжній хортинг

Новини університету

Нещодавно в Трускавці відбувся Чемпіонат Європи з поліцейського хортингу серед усіх вікових категорій. У ньому взяли участь понад 500 спортсменів із 10 країн. У складі збірної України за перемогу боролися й представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Українці показали, що таке справжній хортинг

Якщо айкідо, дзюдо, карате і тхеквондо – це види бойових мистецтв, про які чув бодай не кожен, то хортинг – назва, дещо нова. Проте цей вид єдиноборства поступово набуває широкої популярності не тільки в Україні, а й за кордоном.

Нещодавно у Львівській області зібралися усі бажаючі поборотися за перемогу в чемпіонаті з поліцейського хортингу. Свої навички з цього виду єдиноборства демонстрували викладач циклу спеціальних дисциплін Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Ігор Ятченко, а також старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олег Завістовський.

Українці показали, що таке справжній хортинг

«У цьому випадку маємо справу з комплексним видом спорту, а отже – до тренувань також треба підходити комплексно. Навіть найменша дрібниця є ключовою для майбутніх перемог. До того ж, після чергового чемпіонату планку спортсмена треба підіймати все вище, а тому немає часу для того, щоби стояти на місті. Моя особиста думка – треба йти вперед і постійно вдосконалюватись», – поділився враженнями Ігор Ятченко.

За результатами змагань у командному заліку 3 місце посіли представники Польщі, 2 місце вибороли спортсмени зі Словакії. Беззаперечну перемогу одержала збірна України, у складі якої змагалися представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Українці показали, що таке справжній хортинг

Що ж до результатів в особистому заліку, срібло виборов Ігор Ятченко, а золото – Олег Завістовський. Вітаємо наших спортсменів із досягненням!

Українці показали, що таке справжній хортинг

 

 


1 134