Майбутні правоохоронці перевіряли свої знання з цивільного права

Новини університету

Учора на факультеті підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції проходила вікторина «Актуальні питання цивільного права». У ній взяли участь представники 4 факультетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Майбутні правоохоронці перевіряли свої знання з цивільного права

Вікторина об’єднувала 4 ключових етапи. Від початку юнаки та дівчата демонстрували свої знання у бліц-турнірі, де відповіді потрібно було дати на швидкість. Другий етап передбачав вирішення теоретичного блоку питань між командами. Позмагалися за перемогу і капітани: у рамках третього етапу вони самостійно мали прийняти рішення та відповісти на практичне питання. У фіналі курсанти отримували завдання на мультимедійний екран і обговорювали відповіді.

Завдання для вікторини стосувалися актуальних тем цивільного та цивільно-процесуального законодавства. Пропонували учасникам і ситуаційні питання.

Над визначенням переможців працювало журі, у складі якого були присутні науково-педагогічні працівники кафедри, а також представники факультету. За результатами вікторини перше місце посіла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

 

 


820