Викладачка ДДУВС – переможець конкурсу «Премія Дніпропетровської обласної ради»

Новини університету

У концертному холі Дніпровського театру імені Т. Г. Шевченка відбулось урочисте вручення Премії Дніпропетровської обласної ради. Доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ірина Царьова стала переможцем у категорії «Досягнення в науковій та педагогічній діяльності».

Нагороджував переможців голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов. Молоді та ініціативні спеціалісти отримали відзнаки за досягнення в медицині, науці, спорті, громадській діяльності та ін.

Викладачка ДДУВС - переможець конкурсу «Премія Дніпропетровської обласної ради»

«Премія – це одноразова грошова відзнака у розмірі 15 000 гривень. Це не ті гроші, які вирішують питання навчання та розвитку молодої людини. Але це наша вдячність та мотивування. Ми хочемо, аби дніпровська молодь розуміла, що обласна рада сподівається на них. Саме з цими людьми ми будемо будувати найкращу область нашої держави», – сказав голова облради Гліб Пригунов.

Заохочення талановитої молоді преміями Дніпропетровської обласної ради є традиційним заходом, покликаним сприяти активізації громадянського суспільства для розвитку його творчого, наукового та професійного потенціалу.

 

 


1 061